Colombo

Statige boulevards, uitgestrekte stranden en heel veel flair: Colombo is met recht en reden een must visit in Sri Lanka.Colombo is druk, maar telt nog mooie koloniale gebouwen. Hectisch en lekker, een stad om in te leven

Colombo is de grootste stad van Sri Lanka. Waag je in de drukte van Galle Road waar je de hindoetempel Vajira Pillayar Kovil ontdekt. Deze belangrijke havenstad is vast en zeker een bezoekje waard, maar is vooral voor heel wat reizigers het vertrekpunt om de rest van het prachtige Sri Lanka te ontdekken.

Neem toch even de tijd om de markten te ontdekken en het heerlijke eten te proeven.

"Colombo kan best druk zijn, maar heeft zeker zijn charmes. Bezoek de marktjes en laat je culinair verrassen door overheerlijke street food gerechtjes."

Reserveer nu je vlucht naar
Colombo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Colombo?

De voordeligste tickets naar Colombo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Colombo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Colombo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Colombo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Colombo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Colombo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Colombo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy