Taipei

Het grote Chiang Kai-Shek Memorial Hall, de gigantische 101 Tower en gezellige avondmarkten boordevol hebbedingen. Taipei in Taiwan is een belevenis op zichzelf!

Verschillende invloeden smelten samen

Taipei in Taiwan is een bijzondere bestemming die het best omschreven kan worden als een mix tussen Chinese, Japanse en Westerse invloeden. In deze hoofdstad is het essentieel om een bezoek te brengen aan één van de creatieve parken. Oude warenhuizen worden hier omgetoverd tot hippe ateliers, winkels, restaurants en bars.

Ook een bezoek aan de avondmarkt mag niet ontbreken tijdens je reis. Hier eet je speciale lokale lekkernijen en kan je naar hartenlust souvenirs shoppen in een authentieke setting. Je kan ook niet naast de 101 Tower kijken. Het statige gebouw torent letterlijk overal bovenuit en zorgt voor een adembenemend uitzicht over de stad.

Reserveer nu je vlucht naar
Taipei

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Taipei?

De voordeligste tickets naar Taipei? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Taipei. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Taipei te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Taipei. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Taipei ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Taipei? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Taipei kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy