Phuket

Paradijselijk genieten doe je op Phuket. Een zonsondergang op Patong of Kata Beach mag je niet missen. Een hemels kleurenspektakel.

Phuket is prachtig, divers en druk. Een heerlijke strandvakantie begint hier, maar er is meer...

Deze populaire bestemming ligt in de bovenste schuif van exotische strandliefhebbers. Terwijll het oude centrum nog authenticiteit uitstraalt, geniet je op Patong Beach van een bruisend nachtleven.

In Phuket valt dag en nacht wat te beleven, maar het plaatsje kan ontzettend druk zijn. Je hebt Phuket trouwens pas echt gezien als je vanaf Laem Phrompthep de zonsondergang hebt gezien.

"Phuket kan super druk zijn, maar er zijn best nog wel plekjes te vinden waar je even alleen van het tropische gevoel kunt genieten."

Reserveer nu je vlucht naar
Phuket

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Phuket?

De voordeligste tickets naar Phuket? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Phuket. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Phuket te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Phuket. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Phuket ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Phuket? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Phuket kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy