Praag

Cultuurliefhebber, bierlover of romantische ziel? In het charmante Praag vindt iedereen zijn ding. De schoonheid van deze stad is al meermaals terecht bezongen.Het historische centrum prijkt op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is ronduit prachtig!

Praag is een romantische stad boordevol kerken, torens en historische gebouwen. De 'Gouden Stad' bulkt van de bezienswaardigheden denk maar aan Wenceslasplein en de iconische Karelsbrug, waar het uitzicht fenomenaal is.

Het centrum van de hoofdstad van Tsjechië staat op de Werelderfgoedlijst en breng ook zeker de Joodse wijk een bezoekje. Met de fiets kun je de stad perfect leren kennen.

"Praag is een charmante stad waar het heerlijk eten, flaneren en shoppen is. Cultureel en culinair komt je hier zeker aan je trekken."

Reserveer nu je vlucht naar
Praag

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Praag?

De voordeligste tickets naar Praag? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Praag. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Praag te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Praag. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Praag ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Praag? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Praag kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy