Istanbul

De Blauwe Moskee, het Topkapi paleis en veel meer ... Istanbul op het de grens tussen Europa en Azië is een levendige stad met een unieke sfeer.Istanbul verrast als aangename, moderne stad met een prachtige ligging langs de Bosporus

Deze wereldstad in Turkije mag dan niet de hoofdstad zijn er valt wel heel wat te beleven. Als enige stad ter wereld die op 2 werelddelen ligt. Deze smeltkroes van culturen is ontbetwijst het culturele, economische en toeristische hart van het land.

Tientallen bezienswaardigheden, fantastische markten en winkels en een stevige mengelmoes van tradities. Istanbul moet je bezoeken.

"Istanbul heeft veel te veel te bieden om tijdens één citybreak te ontdekken. Naar de prachtige stad aan de Bosporus ga je sowieso meerdere keren."

Reserveer nu je vlucht naar
Istanbul

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Istanbul?

De voordeligste tickets naar Istanbul? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Istanbul. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Istanbul te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Istanbul. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Istanbul ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Istanbul? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Istanbul kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy