Salt Lake City

Salt Lake City

Te midden van een dal en omgeven door massieve bergen, is Salt Lake City een florerende stad geworden die bruist van culturele hoogtepunten.

Van conservatieve gemeenschap tot levendige cultuurstad

Utah was vroeger voornamelijk bekend omwille van de conservatieve mormoonse gemeenschap die er regeerde. Maar sinds enkele progressieve wetsaanpassingen is er meer sociaal leven gekomen. De hoofdstad Salt Lake City is een echte cultuurstad met verschillende theaters, orkesten en festivals. Natuurlijk is de stad ook een uitvalsbasis om de mooie omliggende natuur te ontdekken.

De stad wordt immers omringd door massieve bergen en natuurgebieden. Zo kan je er gaan skiën of nationale parken bezoeken. Big Cottonwood Canyon, Great Salt Lake en Red Butte Garden mag je niet missen.

mountains_trains.jpg

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

State_Capitol.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Salt Lake City?

De voordeligste tickets naar Salt Lake City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Salt Lake City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Salt Lake City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Salt Lake City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Salt Lake City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Salt Lake City? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Salt Lake City kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.