Het Westen van de
Verenigde Staten

Grenzeloze vrijheid in een regio vol contrasten

Los Angeles, San Francisco, Las Vegas of Seattle: topsteden voor fijnproevers. Boek je voordelige ticket via Connections en ontdek ze tot in de kleinste hoekjes. Maar ook de natuurparken in deze regio hebben heel wat te bieden. Gletsjers, wouden en een kustlijn om van te smullen, zijn maar enkele ingrediënten, terwijl de Rocky Mountains en de canyons naar je lonken. Hier kom je tijd en ogen tekort.

Trek naar Hollywood voor een feest aan herkenning, huur die camper en die roadtrip en geniet van de vrijheid, blijheid die hier heerst. Een trip naar het Westen van de VS is één groot feest voor al je zintuigen. Niet te missen, want je hebt met de voordelige tickets van Connections, nog meer dan voldoende budget over.

Rondreis

Verenigde Staten - Go West

vanaf € 2049

Rondreis 14 dagen - inclusief vluchten, hotels, huurwagen & activiteiten
Ontdek deze zomer het Westen tegen een vriendenprijs!

Wij bieden je dit kleurrijke programma aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ontdek de mythische steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles zullen geen geheimen meer voor jou hebben. Maak een wandeling en ontdek de mooiste parken en landschappen van de Far West!

Populaire bestemmingen in het westen van de Verenigde Staten

Rondreizen doorheen het westen van de Verenigde Staten

Campervans & Motorhomes

Verken de Verenigde Staten in alle vrijheid!

Bij Connections vind je een uitgebreide keuze, voor ieder wat wils. Van de uiterst mobiele campervan waarmee je overal geraakt tot de ruimere camper voor het hele gezin. Jij zit in de "driving seat" bij de keuze van jouw voertuig op basis van het aantal reizigers die je vergezellen. Reizen als een outlaw, hippie of surfer, avonturier, wereldreiziger of family man: wij hebben de camper op maat van je wensen!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy