Hanoi

Hanoi

Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, dat zijn heel wat meren, prachtige oude bouwkunst en heel wat prachtige kiekjes. Traditionele en koloniale gebouwen gaan hand in hand in deze beklijvende stad.

Een culinair, maar druk paradijsje op aarde, waar een bewogen verleden en hipheid met elkaar versmelten

De oude stad Hoan-Kiem vormt het kloppende hart van Vietnam. In de wirwar van straatjes is het heerlijk verdwalen en rondsnuffelen. De drukte is enorm, scooters razen er langs je heen en elke vierkante centimeter wordt benut.

Culinair is het hier genieten en dat voor geen geld. Oud en nieuw vloeien in elkaar over, het Franse koloniale verleden is nooit ver weg, maar anderzijds is de stad ook hip en trendy. Een stad om van te houden!

Tran_Quoc_Temple.jpg
"Hanoi gonst dag en nacht, maar het is net die vibe die heel wat reizigers als een blok voor deze zinderende stad doet vallen."
Woman_Fruit_Vendor.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hanoi?

De voordeligste tickets naar Hanoi? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Hanoi. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Hanoi te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Hanoi. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Hanoi ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Hanoi? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Hanoi kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.