Hanoi

Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, dat zijn heel wat meren, prachtige oude bouwkunst en heel wat prachtige kiekjes. Traditionele en koloniale gebouwen gaan hand in hand in deze beklijvende stad.Een culinair, maar druk paradijsje op aarde, waar een bewogen verleden en hipheid met elkaar versmelten

De oude stad Hoan-Kiem vormt het kloppende hart van Vietnam. In de wirwar van straatjes is het heerlijk verdwalen en rondsnuffelen. De drukte is enorm, scooters razen er langs je heen en elke vierkante centimeter wordt benut.

Culinair is het hier genieten en dat voor geen geld. Oud en nieuw vloeien in elkaar over, het Franse koloniale verleden is nooit ver weg, maar anderzijds is de stad ook hip en trendy. Een stad om van te houden!

"Hanoi gonst dag en nacht, maar het is net die vibe die heel wat reizigers als een blok voor deze zinderende stad doet vallen."

Reserveer nu je vlucht naar
Hanoi

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hanoi?

De voordeligste tickets naar Hanoi? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Hanoi. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Hanoi te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Hanoi. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Hanoi ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Hanoi? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Hanoi kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy