Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Het voormalige Saigon heeft een rijke geschiedenis. Wolkenkrabbers en traditionele marktjes wisselen elkaar af in deze vibrerende Vietnamese stad vol smaak.

Hier verneem je alles over de Vietnamoorlog, maar net zo goed is deze bruisende stad helemaal klaar voor de toekomst

Deze stad leeft, mixt jong en oud en voert je terug naar de zwarte geschiedenis van de oorlog. Breng een bezoekje aan het American War Museum of duik de Cu Chi tunnels in. Ho Chi Minh City grijpt je bij het nekvel.

Verdwaal in de straatjes, geniet van de drukte, de overheerlijke street food en geef je over aan de vibe van deze stad die helemaal klaar is voor de toekomst.

City_Hall.jpg
"Deze stad leeft en je proeft er de geschiedenis. De Cu Chi tunnels zijn een must voor iedereen met een historisch besef. Om kippevel van te krijgen!"
Woman_walking_in_the_streets.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ho Chi Minh City?

De voordeligste tickets naar Ho Chi Minh City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Ho Chi Minh City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Ho Chi Minh City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Ho Chi Minh City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Ho Chi Minh City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Ho Chi Minh City? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Ho Chi Minh City kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.