+32 (0)70 23 33 13

Tot 19 uur op dag van reservatie

Soms komt het leven heel onverwacht uit de hoek. En net daarom biedt Connections je graag de flexibiliteit om je vluchtreservatie kosteloos* te annuleren.

Dus, heb je bij ons een onweerstaanbare vluchtbestemming gespot aan een voordelig tarief en dit meteen vol enthousiasme geboekt? Krijg je net erna te horen dat je eigenlijk op die data niet weg kan en dwingen omstandigheden je dus om die pas geboekte vlucht te annuleren? Dat is heel wat wet van Murphy voor een dag en daarom dit Connections initiatief: is het een weekdag, en voor 19 uur? Dan annuleer dan je vlucht helemaal kosteloos en kan je op zoek naar een meer gepaste datum van vertrek.
 
Hoe ga je te werk?
Vul onderstaand formulier snel en correct in en stuur het ons toe voor 19u. op de dag van je vluchtboeking. Per email ontvang je een bevestiging van je annulatie. Let wel: eens het formulier is ingevuld en verstuurd is de vluchtannulering onherroepelijk. Reis je niet alleen dan is het goed om weten dat alle reizigers in dezelfde vluchtboeking meteen mee geannuleerd worden. Hoeft dat niet, bel ons dan en dan passen wij de vluchtboeking graag telefonisch voor je aan.

Voor de annulatie van hotelreservaties, huurwagens, pakketreizen, etc… zijn de algemene voorwaarden van toepassing en neem je best contact op met je travel shop, Customer Service Center of Mobile Travel Agent.
 
 
*Voorwaarden: Het kosteloos annuleren van je vluchtreservatie kan van maandag tot vrijdag op dezelfde dag als je boeking en voor 19u.lokale Belgische tijd op de dag van boeking. Het gratis annuleren is niet van toepassing tijdens het weekend of op feestdagen of na 19 u. Belgische lokale tijd en is ook niet geldig op lowcost- en chartermaatschappijen.  (Aer Lingus, Air Arabia, AirAsia, Air Baltic, Air Corsica, Corendon, Easyjet, Flybe, FlyScoot, Eurowings, TuiFly, Jetstar, Norwegian Airlines, Onur Air, Pegasus, Ryanair, Smartwings, Tiger Airways, Transavia, Vueling, Wizz).
Voor de annulatie van hotel reservaties, huurwagens, pakketreizen, etc… zijn de algemene annulatievoorwaarden van toepassing. Neem dan aub even contact op met je travel shop, custmer service centre of MTA-agent. 
 

Gratis annulatie van je vlucht

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!