Island Hopping Hawaii XL

Island Hopping
Hawaii XL

vanaf 1545

Rondreis - 13 dagen

Hawaii is niet zomaar een reisbestemming, het is een rendez-vous met de beste wat de natuur in petto heeft, met cultuur ook en natuurlijk ontdekking. Van bij het prille begin neem je de lokale slang over en wuif je "aloha" (hallo), "mahalo" (dank u) of herhaal je gewoon "my kai" (naar de oceaan) alsof je hier al heel je leven lang woont.

Hop van het ene eiland naar het volgende terwijl de scènes zich op Hawaiiaanse wijze onthullen...en vooral 'Hang loose baby'.

Troeven:
  • Hawaii, een droom wordt werkelijkheid

  • Ontdek de hoogtepunten van Hawaii op vier eilanden

  • Mogelijkheid voor ongelooflijke excursies per helikopter

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 3

Oahu

Aloha! Welkom in het paradijs. Na je lange vlucht word je op de luchthaven van Honolulu verwelkomd op de traditionele manier met een bloemenkrans. Hierna brengt een transfer je naar je hotel.

Geniet van een twee vrije dagen ter ontdekking van het 3de grootste eiland. Ga relaxen op een van de 125 stranden, waarvan Waikiki natuurlijk het bekendste is. Of boek een dagexcursie en ga in het spoor van een local op zoek naar de hoogtepunten van het eiland.

Dag 4 & 6

Kauai

Dag 7 & 9

Maui

Dag 10 & 12

Big Island

Dag 13

Big Island

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy