Rome

Deze 'eeuwige stad' gebouwd op 7 heuvels bulkt van de geschiedenis. Van het bezoeken van het colosseum tot het werpen van een muntje in de Trevi-fontein, de eeuwenoude cultuur is nooit veraf.Romantisch Rome weet iedereen te overtuigen

Rome is niet minder dan een culturele schatkist. Vaticaanstad, de Sint-Pieterskerk en zoveel meer ... Maar Rome dat zijn ook schilderachtige pleintjes, trendy winkels en heel wat parken waar het heerlijk verpozen is.

Een avondje uit of culinair de benen onder tafel schuiven? Aan topadresjes geen gebrek! Zet alvast koers naar de wijk Trastevere en geef je over aan la dolce vita.

“Charisma en chaos liggen in Rome niet ver van elkaar. Deze stad moet je leren kennen om ze helemaal te leren waarderen. Maar het is de inspanning meer dan waard.“

Reserveer nu je vlucht naar
Rome

Een citybreak Rome, dat is genieten van de bakermat van onze beschaving en een culturele trip om duimen en vingers bij af te likken. De eeuwige stad heeft zijn ruwe kantjes maar bulkt van de charmante plekjes en bezienswaardigheden. Deze stad, gebouwd op 7 heuvels, weet al tientallen jaren citytrippers te boeien en is een must visit voor iedereen met interesse in cultuur en geschiedenis. Maar ook fans van de Italiaanse keuken komen hier ruimschoots aan hun trekken.

Een feest van herkenning

Rome is niet enkel een stad uit de geschiedenisboeken, deze metropool leeft. Dat merk je onmiddellijk als je door de straten dwaalt. Toch kan je niet om culturele parels als het Colosseum, de Trevifontein, de Spaanse trappen en Vaticaanstad heen. Maar lik ook lustig van een gelato, nestel je in het park Borghese en pik een terrasje mee in de hippe wijk Trastevere. Van de Sint-Pietersbasiliek tot de Sixtijnse kapel, Rome is een stad vol verhalen waar je nooit over uitverteld geraakt.

Oud decor, trendy mindset

Rome mag dan over een fabelachtig en eeuwenoud decor beschikken, het is ook één van de meest trendy en vooruitstrevende Italiaanse steden die er zijn. Deze intieme stad bruist en is zeker niet in het verleden blijven hangen. De stad van La Dolce Vita verken je makkelijk te voet, flaneren in een openluchtmuseum is dan ook de boodschap. Geniet van de gezellige pleinen, drink een cappuccino op fraaie terrasjes en geniet van het mensen kijken. Rome heeft alles wat je je als beginnende of ervaren citytripper kunt verwachten.

Een citybreak naar het stijlvolle Rome

Rome zien en sterven? Nee, dat is niet nodig, maar deze frisse en fraaie stad moet je wel ontdekken. Een citybreak Rome staat garant voor enkele fijne dagen boordevol cultuur. In Rome geniet je in stijl van het goede leven en pik je heel wat bezienswaardigheden mee.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rome?

De voordeligste tickets naar Rome? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Rome. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Rome te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Rome. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Rome ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Rome? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Rome kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy