Amman

Moderne gebouwen wisselen af met oude, stoffige wijken. Dat maakt van Amman een contrasterende hoofdstad. De charme van de stad ligt in de vele archeologische sites en de perfecte ligging voor (dag)uitstappen.Roadtrip langs archeologische sites

Het Romeins theater, het Forum en de citadel van Amman zijn de hoogtepunten van de stad. Ze nemen je mee in een fascinerende tijd van Griekse en Romeinse heerschappij. Vanuit deze stad maak je natuurlijk ook dagtours naar bijvoorbeeld Wereldwonder Petra, Wadi Rum of de Neboberg. Jordanië is een prachtig land dat zich perfect leent voor een roadtrip.

Maak daar dus zeker gebruik van en huur een auto aan de luchthaven. Je komt vanzelf langs de meest waanzinnige landschappen en eeuwenoude archeologische sites.

Reserveer nu je vlucht naar
Amman

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Amman?

De voordeligste tickets naar Amman? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Amman. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Amman te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Amman. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Amman ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Amman? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Amman kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy