Doha

Hier heerst geld. Beschouw Doha, de hoofdstad van Qatar gerust als een soort van Disneyland voor volwassenen. Een sprookje-van-duizend-en-een nacht.Doha, het futuristische speelparadijs van steenrijke oliesjeiks

Een futuristische oase midden in de woestijn, hier heerst sciencefiction. Verwacht je niet aan de Arabische cultuur, maar wel aan een modern Disneyland vol attracties, maar dan wel met strenge regels.

Nieuwe gebouwen worden hier in sneltempo opgetrokken, waardoor de stad blijft verrassen. Flanneer langs de Al-Corniche promenade, maar vergeet je portefeuille niet, Doha is peperduur.

"Doha is een soort van Disneyland voor volwassenen waar niets onmogelijk is en alles in razendtempo wordt aangepakt."

Reserveer nu je vlucht naar
Doha

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Doha?

De voordeligste tickets naar Doha? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Doha. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Doha te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Doha. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Doha ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Doha? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Doha kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy