Alicante

Alicante? Dat zijn de beste stranden van Spanje. En ja je kunt hier nog ontsnappen aan het massatoerisme en heerlijk ontspannen!Zon, zee, strand Alicante. Maar verlaat je het strand dan ontpopt deze provincie tot een ware prachtplek

Deze provincie aan de Costa Blanca, dat zijn goudgekleurde stranden, lekker eten en een prachtige baai van Altea. Trek ook zeker even het binnenland in en laat je omringen door de Spaanse charme en gastvrijheid.

De oude stad van Alicante is een plezier om door te slenteren en is nog één en al authentieke architectuur. Bovendien zijn er natuurparken in de buurt bij de vleet en ook Cartagena is prachtig.

"Zonnekloppers doen hier hun ding, maar verlaat je de kust dan ontdek je een prachtig binnenland met heel wat authentieke plekjes."

Reserveer nu je vlucht naar
Alicante

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Alicante?

De voordeligste tickets naar Alicante? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Alicante. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Alicante te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Alicante. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Alicante ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Alicante? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Alicante kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy