Sydney City Break

vanaf 480

City Break - 4 dagen

Om te acclimatiseren kan je hiermee starten; om nog effe ter plaatse te genieten kan je er je selfdrive mee afronden. Ze zijn perfect om de stad in al haar aspecten te leren kennen. Een extra paar dagen pure verwennerij. Geniet optimaal van de prachtige haven, de ontspannen, vlotte levensstijl en de natuurlijke wonderen. Zwaai even hallo terwijl je veerboot voorbij het opera gebouw vaart onderweg naar Manly.

Liever actiever? Kajak onder de Sydney-brug door, leer surfen op Bondi Beach of zwem in de rustige wateren van Coogee. Wandel over de plaveien in de doodlopende straat van The Rocks of schuim de markten van Paddington af en hop even binnen in de winkels, cafés en bars. Bovendien biedt Sydney, naast de wereldberoemde baai en de meer dan 70 schitterende stranden het hele jaar door fantastische eateries, festivals en amusement. Je bent het snel met ons eens: Sydney moet je zelf beleven.

Troeven:
  • Verken Sydney’s oudste wijk The Rocks

  • Zeil langs het beroemde Sydney Opera House

  • Waag je aan een Bridge climb

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Sydney

Bij aankomst op de luchthaven van Sydney transfer naar je hotel (standaard: shuttlebus, superior & deluxe: privéwagen). De rest van de dag vrij om de stad te verkennen.

Dag 2

Wandelen in The Rocks

Dag 3

Zeilen in Sydney Harbour

Dag 4

Sydney

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy