Reef & Rainforest

vanaf 495

Rondreis - 4 dagen

Stop in de kosmopolitische stad Cairns. Waarom? Breng er een dag door aan het magische Great Barrier Reef, werelderfgoed natuurlijk. Snorkel of duik in het warme tropische water tussen koralen en kleurrijke vissen. Of ga naar het prachtige regenwoud van Daintree en geniet van een cruise op de Daintree River om vogels, krokodillen en andere dieren te spotten. Of nog, neem de veerboot naar Cape Tribulation, een klein paradijs dat alleen toegankelijk is met een 4x4. Woon een optreden bij van Tjapukai, het wereldberoemde Aboriginal dans theater gezelschap.

Neem vervolgens de schilderachtige trein naar Kuranda, een rustig dorp in het regenwoud. Ga vissen op het verlaten strand van Mission Beach, waar het regenwoud lijkt te versmelten met de koraalriffen. Of drink een cocktail in Port Douglas, een levendige kleine badplaats. Relax tijdens een ontspannend uitje in de Palm Cove-spa of ga kamperen, vissen of 4x4-toeren in de wildernis van het schiereiland Cape York. Verken 's werelds grootste netwerk van lavatunnels in het Undara Volcanic National Park en ontdek het kasteel in Spaanse stijl in Paronella Park. Genoeg?

Troeven:
  • Observeer dieren in het regenwoud

  • Ga snorkelen of duiken in het Great Barrier Reef

  • Trakteer jezelf op een onvergetelijke ballonvaart

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Cairns & Rainforest Wildlife

Bij aankomst op de luchthaven van Cairns transfer naar je hotel. Van 14u tot 22u neem je deel aan een Rainforest Wildlife Tour in de prachtige Atherton Tablelands. Drink thee in het vermaarde Lake Barrine Tea House, observeer vogels en vlinders en ga bij schemering op zoek naar het vogelbekdier. Na het diner in een lokaal restaurant volgt een nachtelijk regenwoud avontuur alvorens terug te keren naar het hotel.

Dag 2 & 3

Zeiltocht naar Green Island & The Great Barrier Reef Zeiltocht

Dag 4

Cairns

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy