The Great Ocean Road

The Great Ocean Road

vanaf 400

Rondreis - 7 dagen

Van Melbourne naar Adelaide rijd je langs een van de beroemdste kustroute van Australië. Zoals je snel zult merken, is het gemakkelijk om je tel kwijt te raken bij het aantal "woah" momenten onderwegs. Ontdek de magnifieke Twaalf Apostelen, de historische vuurtorens en cafés met uitzicht op de oceaan. Voeg daarbij het weelderige regenwoud, de scheepswrakken, migrerende walvissen, ongerepte stranden, nationale parken en koala's en het ligt voor de hand: dit is een ervaring die je nooit meer vergeet!

Troeven:
  • Bewonder de Twelve Apostles oprijzend uit de oceaan

  • Trek door de ruige Grampians

  • Bezoek de indrukwekkende grotten in Naracoorte  

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Melbourne - Apollo Bay

Vertrek in Melbourne naar Bell’s Beach voor een wandeling op dit befaamde surfstrand. Zet de rit verder in zuidelijke richting en geniet onderweg van de adembenemende kustweg en ruige kliffen. Bij een stop in de populaire badplaats Lorne kan je tijd doorbrengen in de vele gezellige shops en cafés. Je komt tenslotte aan in Apollo Bay, een kustplaatsje omarmd door rustige stranden, glooiend groene heuvels en het Great Otway National Park.

Dag 2

Apollo Bay - Port Fairy

Dag 3

Port Fairy - Halls Gap

Dag 4

Grampians

Dag 5

Halls Gap - Mt Gambier

Dag 6

Mt Gambier - Robe

Dag 7

Robe - Adelaide

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy