Quebec for All

vanaf 1079

Rondreis - 13 dagen

Uitgestrekte bossen, betoverend stille meren, overnachting in (typische) herbergen en hotels… de ideale mix voor jong en oud. De steden Montreal en Quebec City en de regio’s Charlevoix, Saguenay en Mauricie brengen je gegarandeerd in vervoering. Deze selfdrive schenkt je onvergetelijke souvenirs die het hart van jong en oud sneller doen kloppen!

Troeven:
  • Geschiedenis, natuur, schilderachtige dorpjes en meren

  • Kampvuur met marshmallows, luisteren naar oude legendes, slapen in een tipi nabij Lac Edouard

  • Niet te missen: de Indian Summer herfsttooi

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Montreal

Aankomst in Montreal. Je bent de rest van de dag vrij. Montreal is na Parijs de grootste Franstalige stad ter wereld. Je verkent te voet het historisch centrum. In je hotel ontvang je je gepersonaliseerde roadbook. En waarom Montreal niet ontdekken vanuit een ander oogpunt? Maak een cruise op de St Laurent (niet-inbegrepen) en zie de vele gezichten van Montreal. Je vaart langs 25 km geschiedenis en bezienswaardigheden: de oude haven, Saint Helene's Island, de ongerepte natuur van de Boucherville eilanden en nog veel meer.

De rest van de dag kan je invullen met een bezoek aan de Notre-Dame basiliek, aan de Biodôme, aan het park van de Olympische Spelen van 1976 of het Mont Royal park. Je proeft de levensvreugde van één van de boeiendste en levendigste steden van Canada.

Dag 3 & 4

Montreal - Quebec City

Dag 5

Quebec - La Malbaie

Dag 6 & 7

La Malbaie - Saguenay

Dag 8

Saguenay - Lac St.-Jean

Dag 9 & 10

Lac St.-Jean - Lake Edward

Dag 11 & 12

Lake Edward - St.-Alexis-des-Monts

Dag 13

St.-Alexis-des-Monts - Montreal

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy