Charming Bali

vanaf 825

Rondreis - 7 dagen

Combineer luxe en authenticiteit met een verblijf op de mooiste locaties van Bali. Je resorts staan bekend voor hun vriendelijke en persoonlijke service. Je verblijft op elke plaats telkens 2 nachten. Ideaal is de afwisseling van een vrije dag in je resort met de bezoeken tijdens de privé transfers tussen de resorts.

Troeven:
  • Snorkelen bij de koraalriffen van het Menjanganeiland

  • Groene rijstterrassen bij Munduk

  • Fietstocht naar de Tanah Lot tempel

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Blayu

Je gids wacht je op en brengt je naar je hotel. Hier kan je na je vlucht tot rust komen. Je verblijft in Taman di Blayu vlak bij Tanah Lot. Deze beroemde tempel is enkel bereikbaar bij laag water en is zonder meer de meest romantische plek van het eiland. In de late namiddag maak je een fietstocht naar Tanah Lot zodat je de tempel bij zonsondergang kan bewonderen. Je keert terug per wagen.

Dag 3 & 4

Pemuteran

Dag 5 & 6

Ubud

Dag 7

Bali

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy