Menjangan Dynasty Resort

Menjangan Dynasty Resort

vanaf 442

Uitbreiding - 3 dagen

Dynasty tentencamp is een volwaardig resort inclusief vele faciliteiten zoals een beach club, een spa en een watersportcentrum. Dus als je verkocht bent aan het idee om in een luxueuze tent te verblijven op Bali en je je dagen graag vult met activiteiten, dan is dit je ding. De prachtige omgeving, de nabijheid van het Menjangan eiland en de luxueuze tenten zorgen voor een onvergetelijke glamping belevenis op Bali.

Troeven:
  • Spot zeeschilpadden, manta's en Nemo's tijdens je snorkeltrip

  • Geniet van het unieke natuurkader

  • Droom weg aan een zwembad met ongelooflijke uitzichten op Java

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Menjangan

Je gids wacht je op aan de luchthaven of de receptie van je hotel in Zuid-Bali voor je transfer naar noordwest Bali.De tocht doorheen het Balinese binnenland brengt je langs rijstvelden en kleine dorpjes. Als je van Java komt, dan ga je meteen na de overzetboot rechtstreeks naar het resort dat op slechts 15 minuten van de haven ligt.

Je checkt in en kan beginnen genieten. Neem een duik in het zwembad, maak een korte wandeling op het strand of drink een cocktail op je privéterras of in de beach club. Je eerste avond geniet je van een heerlijk inbegrepen diner in het resort.

Dag 2

Menjangan

Dag 3

Menjangan

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy