Sang Giri Glamping

vanaf 290

Uitbreiding - 3 dagen

Ben je op zoek naar een unieke ervaring die exclusief en betaalbaar is? Zoek niet verder! Genesteld tussen de prachtige rijstterrassen van- het door UNESCO beschermde - Jatiluwih, bevindt zich het gloednieuwe luxe tentenkamp The Giri. Het ligt verscholen in het primaire regenwoud en biedt onvergetelijke vergezichten op Bali’s indrukwekkende vulkanen. In deze rustige omgeving vind je de mooiste rijstterrassen waar Bali zo bekend om staat, warmwaterbronnen, eeuwenoude tempels en tropisch regenwoud.

Je tent (een van de 8 beschikbare tenten) heeft een eigen badkamer met toilet en douche en is hermetisch afgesloten om te voorkomen dat insecten je nachtrust zouden verstoren. Ze is stijlvol ingericht en biedt hetzelfde comfort als een hotelkamer. Vanop je ruime privéterras met zitplek kijk je uit op het regenwoud of de bergen van Jatiluwih en geniet je van de prachtige zonsopgang. Het volledig ‘open-keuken’ Paksis restaurant bereidt op authentieke wijze typisch Balinese gerechten met ingrediënten uit eigen tuin. Het wordt dus culinair genieten met prachtig zicht op de weidse natuur. Ter plaatse kan je deelnemen aan diverse activiteiten zoals mountainbike, jungle treks, nachtelijke hiking, vogels spotten, tempels bezoeken en kooklessen volgen.

Troeven:
  • Middenin de Natuur met hoofdletter N

  • Jungletrekking of kookles

  • Culinaire lekkernijen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Zuid-Bali - The Giri

Je gids wacht je op aan de luchthaven of de receptie van je hotel in Zuid-Bali voor je transfer naar The Giri. De tocht doorheen het Balinese binnenland brengt je langs rijstvelden en kleine dorpjes. Na een uurtje kom je aan in het Giri Tented camp. Je checkt in en kan beginnen genieten. Bewonder de maagdelijke natuur, maak een korte wandeling in de omgeving of drink een cocktail op je privéterras terwijl de zon achter de statige vulkanen verdwijnt.

Dag 2

The Giri

Dag 3

The Giri - Zuid-Bali

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy