Pakse

vanaf 969

Uitbreiding - 4 dagen

Heb je na je rondreis Best of Vietnam & Laos nog tijd over? Reserveer dan aansluitend onze uitbreiding naar Zuid-Laos en maak je ontdekking van deze Aziatische parel compleet. Je vlucht van Vientiane naar Pakse is alvast inbegrepen, dus wat is jouw excuus om deze overweldigende natuur niet te ontdekken?

Je verblijft op Khong eiland middenin de Mekong rivier en ontdekt van hieruit de regio. Op je programma staan heel wat fantastische plekken Zo zie je de indrukwekkende Tad Fane tweeling watervallen, maak je een longtail boottocht doorheen de 4000-islands van de Mekong en vergaap je jezelf aan de Khonephapeng Falls, die wel eens met de Niagara Falls worden vergeleken. Je strekt je beentjes op de fiets op Don Khone en staat stil bij de Franse poging de stroomversnellingen op de Mekong rivier te omzeilen. Een bijzondere uitbreiding die je niet snel zal vergeten.

Troeven:
  • Logeer in het midden van de Mekong rivier

  • Beleef de fantastische natuur met haar bijzondere watervallen

  • Zie een Frans-koloniale poging om de kracht van de Mekong te overwinnen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Pakse - Bolaven Plateau - Khong Island

Vandaag vlieg je naar Pakse met Lao Airlines (transfer naar Vientiane luchthaven niet inbegrepen).

Samen met je gids trek je naar het Bolaven Plateau. Aan km 19 stop je even om te zien hoe de lokalen er messen buigen met de hand. In Tad Fane werp je en blik op de dubbele waterval die 200m de diepte inplonst en voor je inscheept naar Khong Island breng je een bezoek an de Paksong markt van Tad Yang.

Inbegrepen: ontbijt

Dag 2

Khong Island - 4000 islands - Champasak

Dag 3 & 4

Champasak

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy