Best of La Réunion

vanaf 987

Rondreis - 8 dagen

Heb je er altijd van gedroomd La Réunion te bezoeken? Connections ontworp speciaal voor jullie een verrassend afwisselende selfdrive langsheen de verbluffende hoogtepunten van dit toch bijzondere schilderachtig eiland. Op het programma in ruwe penseelstroken: de uitzonderlijke natuur, de vulkaan, een kookles en een droomstrand. Je verblijft in gastenverblijven met warme ontvangst, hartelijkheid en lokale keuken. Een Creoolse onderdompeling zeg maar!

Troeven:
  • Logeer in gastverblijven

  • Huurwagen inbegrepen

  • 2 toffe activiteiten inbegrepen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Saint-Denis - Saint André

Op de luchthaven van Saint-Denis wacht je een warm onthaal en hulp bij het afhalen van je de huurwagen. Zat van zitten? Je benen strekken tijdens de stadsrondleiding is ronduit een aanrader: In Saint Denis stap je terug in de tijd. Deze tropische stad schittert van koloniale invloeden en accenten. Langs de '' Rue de Paris '' en haar prachtig Creoolse huizen met balkons uit smeedwerk en veranda's versierd met witte lamsvellen bereik je de Grote Markt. Je merkt het meteen; deze plek doorstaat met glans de vergelijking met een exotische souk. Souvenirs, geborduurde tafelkleden, houten spelletjes… en de hele rimram. De Barachois kustweg leidt langs de "Vanilleraie" in Ste Suzanne (niet inbegrepen). Hier wordt nog altijd Bourbon-vanille geteeld op traditionele wijze. De grootste Tamil-tempel op het eiland, de Kolosse-tempel, vind je in Saint-André.

Dag 2

Saint André - Saint Philippe

Dag 3

Saint Philippe - Plaine des Cafres

Dag 4 & 5

Plaine des Cafres - Ilet à Cordes

Dag 6 & 7

Ilet à Cordes - Saline les Bains

Dag 8

Saline les Bains

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy