Op schattenjacht in het l'île Bourbon

Op schattenjacht in het l'île Bourbon

vanaf 630

Rondreis - 8 dagen

La Réunion is eigenlijk een schitterend en vrij compacte verzameling van verbazingwekkende sites met zowat een stukje van alles wat de natuur te bieden heeft: oerwoud, 3 grote keteldalen, lagunes, een actieve vulkaan, sprookjesachtige watervallen, knusse bergdorpjes en heel wat bijzondere zichtpunten.

Deze selfdrive is ideaal voor wie houdt van flexibiliteit. Je hebt de keuze uit een tiental accommodaties en stelt zelf je eigen dag-aan-dagroute samen. Een week lang ontdek je de onberispelijke natuur van La réunion, de cirques, de vulkanen en de stranden van dit eiland.

Troeven:
  • Plan zelf je reisverloop en je accommodatie

  • Huurwagen inbegrepen

  • Waarom niet verlengen met een aantal dagen strandvakantie?

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Saint-Denis - Hellbourg

Aankomst op de luchthaven van Saint-Denis, verwelkoming en afhalen van de huurwagen. Voor wie zin heeft om meteen de benen te strekken, is de stadsrondleiding ronduit een aanrader: kuieren door St Denis is als het verleden herbeleven. Deze tropische stad is nog steeds doordrenkt van koloniale invloeden en accenten. Vanuit de '' Rue de Paris '' en haar prachtig Creoolse huizen met balkons uit smeedwerk en veranda's versierd met witte lamsvellen bereik je de Grote Markt, die elke vergelijking met een exotische souk makkelijk doorstaat. Souvenirs, geborduurde tafelkleden, houten spelletjes… Je kent het beslist. En terwijl je naar je eindpunt schuimt, de Barachois kustweg, houd je even halt in "Vanilleraie" in Ste Suzanne (niet inbegrepen) waar de Bourbon-vanille nog steeds op een traditionele manier wordt geteeld en aan de grootste Tamil-tempel op het eiland, de Kolosse-tempel in St-André. Dan kom je in de natuur terecht nabij de cirque Salazie. Dit is het meest toegankelijke, het grootste en meest groene deel van het eiland; een constant ‘bewaterd’ landbouwgebied waar suikerriet, banaan, bamboe, groenten ...floreren. De klim naar Salazie verloopt via een langs een schilderachtig pad langs de rivière du Mât en smokkelt je binnen in een gigantische tuin van groen en watervallen met o.a. de ranke ‘Bruidsluier’.

Dag 2

Hellbourg - Plaine des Cafres

Dag 3

Plaine des Cafres - Sud Sauvage

Dag 4 & 5

Cilaos

Dag 6

Cilaos - Saint Gilles les Bains

Dag 7 & 8

Saint Gilles les Bains

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy