Mae Hong Son

vanaf 709

Uitbreiding - 4 dagen

Mae Hong Son, de provincie die grenst aan Myanmar, leeft op het ritme van de etnische minderheden en bergvolkeren. Ver van de platgetreden paden geniet je hier van de rustige omgeving en een flinke portie authenticiteit. Je gaat fietsen op het platteland, de Padaung of ‘giraffenvrouwen’ ontmoeten, met een bamboevlot door grotten varen, een lokaal weeshuis steunen en zoveel meer. Deze extensie maakt je reis compleet en brengt je op plaatsen waar de grote massa niet komt!

Troeven:
  • Buitengewoon

  • Origineel, jong en sociaal

  • Natuur en authenticiteit

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Chiang Mai - Pai

Vanuit Chiang Mai trek je in noordelijke richting waar je na een uurtje rijden bij de Araksa theeplantage aankomt. De eigenaar gaat met je rond op de plantage en toont je het proces van de theemakerij.

Vervolgens rijd je door naar een Lisu dorp. Daar ga je met een Lisu gids op een eerste verkenning. Je ontdekt de Ton Lung tempel en zijn kruidentuin, je deelt een thee met een Lisu familie en ontmoet de sjamaan. Thaise lunch en vervolgens bezoek aan het cultureel centrum, opgericht door de dorpelingen. Hierna gaat de rit de prachtige bergen van de provincie Mae Hong Son in tot in het gezellige Pai. Je hotel voor deze nacht is het luxueuse Siam Reverie resort.

Inbegrepen: Lunch

Dag 2

Pai - Mae Hong Son

Dag 3

Mae Hong Son - Mae Chaem

Dag 4

Mae Chaem - Chiang Mai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy