Lone Star Roundup

vanaf 1499

Rondreis - 13 dagen

Wilde rodeo ritjes, klassieke ranches en cowboy boots, verleden tijd? Vergeet het maar, in Texas vind je het nog allemaal en geloof ons, deze staat is meer dan het ontdekken waard.

Zo'n twee weken lang trek jij je stoute schoenen aan en ontdek je de echte Verenigde Staten. Het Wilde Westen is nooit veraf. Beter nog, af en toe lijk je wel in een western mee te spelen! Je ziet wilde paarden getemd worden, een stoet vee die aan je voorbijtrekt en rasechte cowboys die alles in goede banen leiden. Van het ruige buitenleven naar vooruitstrevende steden als Dallas, San Antonio en Austin. Je mixt het beste van de twee werelden. Zo lijk je de ene dag terug in de tijd te duiken om de volgende dag je blik op de toekomst te richten in het hypermoderne NASA ruimtevaartcentrum.

Charmant én avontuurlijk tegelijkertijd. Jiehaa! Je verveelt je geen moment en ja, je mag je cowboy boots altijd en overal aanhouden. So long stranger!

Troeven:
  • Ontdek Texas en de muzikale hoofdstad Austin

  • Sta voor de tweede grootste USA Canyon: de Palo Duro

  • Verblijf op een echte cowboy ranch

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Dallas, Fort Worth

Dallas is je startpunt. Van hieruit is Fort Worth, waar je de eerste twee nachten van je selfdrive doorbrengt, amper een half uurtje rijden.

Waar een selfdrive doorheen Texas beter beginnen dan in Fort Worth, de stad van de cowboys. In het Stockyards nationaal historisch district kan je de sfeer van weleer opsnuiven. Op deze oude veemarkt zie je nog steeds cattle drives die er tweemaal daags plaatsvinden. De straten zijn bezaaid met authentieke saloons en in het Cowtown coliseum vinden elk weekend rodeo’s plaats.

Dag 3

Dallas, Fort Worth - Austin

Dag 4

Austin - San Antonio

Dag 5

San Antonio

Dag 6

San Antonio - Del Rio

Dag 7 & 8

Big Bend Nationaal Park

Dag 9

Big Bend National Park - Midland

Dag 10

Midland - Amarillo

Dag 11

Amarillo - Wildcatter Ranch

Dag 12

Wildcatter Ranch

Dag 13

Wildcatter Ranch - Dallas

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy