Taste of Vietnam

vanaf 1499

Rondreis - 11 dagen

Ontdek het beste wat Vietnam te bieden heeft! Tijdens deze 11-daagse rondreis verken je de hoogtepunten op een aangenaam tempo en op individuele basis. Je beleeft de boeiende metropolen Hanoi en Ho Chi Minh als een ware local, slaapt op een luxeboot in de Halong Baai en in Hue & Hoi en krijgt een goed beeld van de keizerlijke geschiedenis van weleer. Onder begeleiding van je lokale gidsen geeft Vietnam heel wat geheimen prijs.

Troeven:
  • Beleef Hanoi en Ho Chi Minh als een echte local

  • Geniet van Tau Chau Island en een luxecruise in Halong Baai

  • Wandel door de beruchte Cu Chi tunnels

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Hanoi

Welkom in Vietnam! Je chauffeur en gids wachten je op en brengen je naar je hotel. De rest van de dag ben je vrij. Morgen, op dag 2, staat de Ngoc Son Temple in het midden van het Hoan Kiem meer op je programma. Maar voor je in de wagen stapt, ben je getuige van de dagelijkse tai chi & aerobics morning exercise die bij deze cultuur hoort. Je proeft een typisch kopje Vietnamese ijskoffie en een typisch stokbrood aan een straatstalletje en trekt te voet door het Hanoi Old Quarter voor een korte wandeling. Trekpleisters zijn de St Joseph kathedraal in Frans-Gotische stijl en de Hoa Lo gevangenis, waar zowel Vietnamese, als Franse en Amerikaanse krijgsgevangenen vastgehouden werden. Dan volgt een bezoek aan het B-52 meer, genoemd naar de U.S. bomber die er ligt.

Na een lokale lunch bezoek je de Tempel van de literatuur uit 1706, de bakermat van Hanoi’s universiteit, waar Vietnam's koningshuis, mandarijnen en elite onderricht kregen. De site en tuinen bieden een prachtige kijk op het glorierijke verleden van Hanoi. Je wandelt ook op de spoorwegrails slechts meters van de huizen verwijderd, wat heel wat fotogenieke plaatjes oplevert. Om alle eerste indrukken positief door te spoelen brengt je gids je naar de Bia Hoi, waar ze lokaal gebrouwen bier schenken. Zo rond je de eerste dag af als een local!

Inbegrepen op dag 2: ontbijt - lunch

Dag 3

Hanoi - Halong Bay

Dag 4

Halong Bay - Hanoi - Da Nang - Hoi An

Dag 5

Hoi An

Dag 6

Hoi An - Da Nang - Hue

Dag 7

Hue

Dag 8

Hue - Ho Chi Minh

Dag 9

Ho Chi Minh - Cu Chi Tunnels

Dag 10

Mekong River excursie

Dag 11

Ho Chi Minh

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy