Adelaide

Aan de Zuidkust van Australië ligt Adelaide. Een moderne grootstad die heel wat in petto heeft wat betreft culturele hoogtepunten.Gekend voor zijn uitstekende gastronomie

Adelaide staat bekend als ‘city of churches’. Aan kerken hier geen gebrek! Maar laat je niet misleiden. In schril contrast met dit gegeven staat de stad ook bekend voor zijn uitbundige festivals en iets minder vroom bestaan. Australië is immers gekend voor zijn uitstekende wijn. De inwoners en toeristen genieten in deze stad dan ook van de beste wijnen in de nabijgeleden wijngaarden van Adelaide Hills.

Qua gastronomie is deze stad ook een parel. De beste restaurants vind je op Rundle Street waar ’s avonds een gezellige sfeer hangt.

Reserveer nu je vlucht naar
Adelaide

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Adelaide?

De voordeligste tickets naar Adelaide? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Adelaide. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Adelaide te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Adelaide. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Adelaide ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Adelaide? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Adelaide kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy