Montreal

Montreal is een fantastische stad waar meer dan 300 parken op je wachten. Eén van de grootste en oude steden van Quebec.Montreal is een metropool met een Franse inslag en Noord-Amerikaanse allure

Trek naar Mount Royal Park en bewonder het zicht op de stad. Maar geniet ook van de kerken, de metro waarvan de stations echte kunstwerkjes zijn en Underground City. Deze schizofrene stad voelt Europees aan met een mix aan Frans- en Engelstalige. De uniforme taal is die van de jazz.

Hier vind je oud en nieuw en een bonte mengeling van de Engelse en Franse cultuur. Uiteraard mag de Notre-Dame basiliek niet ontbreken.

"Montreal is een bonte mix van Frans en Engels. De stad voelt heerlijk Europees aan, waardoor je je hier snel thuisvoelt."

Reserveer nu je vlucht naar
Montreal

Een citybreak Montreal, dat is een flinke portie joie de vivre en Parijse flair over de grote plas. De grootste stad van Quebec aan de voet van Mont Royal charmeert meteen en leent zich uitstekend voor een geweldige trip. De stad heeft een Europese vibe en Vieux-Montréal, de oude binnenstad is een feest aan historische gebouwen. Nergens vind je er meer in Noord-Amerika en ze dateren nog uit de tijd van de kolonisten.

De meest open stad ter wereld

Montreal is werelds, open minded en de bezienswaardigheden zijn er niet te tellen. Duik de ondergrondse stad in om te shoppen, bewonder de Basilique Notre-Dame of ga de ecologische toer op in de Biodome. Montreal is een mengelmoes aan culturen en dat uit zich ook in de keuken. De voertaal is hier trouwens Frans, maar er is ook een Engelstalig gedeelte.

Kleurige huizen, gietijzeren trappen: deze stad heeft stijl en de oude binnenstad is een pareltje. Maar net zo goed flaneer je over de Boulevard Saint Denis of Saint Laurent. Trouwens de meeste kerken ter wereld? Je vindt ze hier!

Een citybreak naar het charmante Montreal

Een citybreak Montreal? Dat is reizen in stijl naar één van de meest onderschatte bestemmingen ter wereld. Montreal staat garant voor sfeer en gezelligheid. Een flinke portie cultuur, maar met meer dan 300 parken is er zeker ook natuur voorhanden. Boek die trip naar Montreal en geef je over aan de levensvreugde van deze stad.

Rondreizen doorheen het Oosten van Canada

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Montreal?

De voordeligste tickets naar Montreal? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Montreal. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Montreal te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Montreal. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Montreal ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Montreal? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Montreal kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy