Quebec City

Quebec City

Québec City heeft een sprookjesachtige uitstraling, vooral als de stad bedolven wordt onder een tapijt van sneeuw. De charmante huizen en kasseien straten laten je even in Frankrijk wanen.

Europese uitstraling en de mooiste natuurgebieden

Het Franstalige Québec werd ontdekt in 1535 en heeft een Europese uitstraling, wat zeer uniek is in Amerika. Hier vind je voornamelijk forten, stenen huizen, charmante straten en een historisch centrum. In februari vieren ze hier carnaval. Het festijn is een niet te missen attractie. Maar trek ook de stad uit.

Wil je walvissen spotten? Dan kies je voor een tour naar Saint Lawrence. Vergeet ook zeker niet om een uitstap te maken naar Banff Nationaal Park. Eén van de mooiste natuurgebieden ter wereld. De provincie Québec is een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers.

chateau_frontenac_dusk.jpg
woman_mural_place_royal.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Quebec City?

De voordeligste tickets naar Quebec City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Quebec City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Quebec City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Quebec City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Quebec City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Quebec City? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Quebec City kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.