Montreal

Montreal

Montreal is een fantastische stad waar meer dan 300 parken op je wachten. Eén van de grootste en oude steden van Quebec.

Montreal is een metropool met een Franse inslag en Noord-Amerikaanse allure

Trek naar Mount Royal Park en bewonder het zicht op de stad. Maar geniet ook van de kerken, de metro waarvan de stations echte kunstwerkjes zijn en Underground City. Deze schizofrene stad voelt Europees aan met een mix aan Frans- en Engelstalige. De uniforme taal is die van de jazz.

Hier vind je oud en nieuw en een bonte mengeling van de Engelse en Franse cultuur. Uiteraard mag de Notre-Dame basiliek niet ontbreken.

Biosphere.jpg
"Montreal is een bonte mix van Frans en Engels. De stad voelt heerlijk Europees aan, waardoor je je hier snel thuisvoelt."
Colorful_Houses.jpg

Een citybreak Montreal, dat is een flinke portie joie de vivre en Parijse flair over de grote plas. De grootste stad van Quebec aan de voet van Mont Royal charmeert meteen en leent zich uitstekend voor een geweldige trip. De stad heeft een Europese vibe en Vieux-Montréal, de oude binnenstad is een feest aan historische gebouwen. Nergens vind je er meer in Noord-Amerika en ze dateren nog uit de tijd van de kolonisten.

De meest open stad ter wereld

Montreal is werelds, open minded en de bezienswaardigheden zijn er niet te tellen. Duik de ondergrondse stad in om te shoppen, bewonder de Basilique Notre-Dame of ga de ecologische toer op in de Biodome. Montreal is een mengelmoes aan culturen en dat uit zich ook in de keuken. De voertaal is hier trouwens Frans, maar er is ook een Engelstalig gedeelte.

Kleurige huizen, gietijzeren trappen: deze stad heeft stijl en de oude binnenstad is een pareltje. Maar net zo goed flaneer je over de Boulevard Saint Denis of Saint Laurent. Trouwens de meeste kerken ter wereld? Je vindt ze hier!

Een citybreak naar het charmante Montreal

Een citybreak Montreal? Dat is reizen in stijl naar één van de meest onderschatte bestemmingen ter wereld. Montreal staat garant voor sfeer en gezelligheid. Een flinke portie cultuur, maar met meer dan 300 parken is er zeker ook natuur voorhanden. Boek die trip naar Montreal en geef je over aan de levensvreugde van deze stad.

Rondreizen doorheen het Oosten van Canada

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Victorian_Houses.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Montreal?

De voordeligste tickets naar Montreal? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Montreal. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Montreal te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Montreal. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Montreal ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Montreal? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Montreal kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.