Ottawa

Ottawa wordt gescheiden door de gelijknamige rivier en was vroeger een belangrijke handelsroute. De historische hoofdstad van Canada staat vol monumenten en kunstmusea.De langste natuurschaatsbaan ter wereld

Het gotische parlementsgebouw, Rideau Hall, Fairmont Château Laurier en de befaamde sluizen van Ottawa zijn de trekpleisters van de Canadese hoofdstad. De 47 sluizen die de stad telt zijn UNESCO Werelderfgoed. In de winter kan je er heerlijk schaatsen op een stukje van het Rideau-kanaal. Deze ijspiste is zelfs bekroond tot langste natuurschaatsbaan ter wereld.

Het duistere verleden van de stad kan je met een georganiseerde tour leren kennen en is minstens even interessant al alle bovengenoemde bezienswaardigheden.

Reserveer nu je vlucht naar
Ottawa

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ottawa?

De voordeligste tickets naar Ottawa? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Ottawa. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Ottawa te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Ottawa. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Ottawa ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Ottawa? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Ottawa kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy