Paphos

Paphos in Cyprus doet je dromen van een heerlijke vakantie met aangenaam klimaat en indrukwekkende archeologische sites.Afgelegen stranden en uitstekende wijn

Heerlijke wijn, indrukwekkende archeologische sites en idyllische stranden. Dat zijn de kenmerken van een vakantie in badplaats Paphos. Het kasteel, de koninklijke tombes, de mozaïeken en natuurlijk de stranden zijn de voornaamste trekpleisters. Als je wat speurwerk doet, kan je de mooiste afgelegen strandjes tegenkomen. Je kan er zelfs schildpadden spotten. Voor wie graag ook het binnenland van Cyprus verkent, is deze sfeervolle stad ideaal gelegen.

Actieve reizigers maken een daguitstap naar Akamas. Vanop dit schiereiland kan je prachtige wandelingen maken in de ongerepte natuur.

Reserveer nu je vlucht naar
Paphos

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Paphos?

De voordeligste tickets naar Paphos? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Paphos. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Paphos te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Paphos. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Paphos ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Paphos? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Paphos kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy