Puerto PlataVerwend worden in één van de vele resorts

Puerto Plata mag dan wel een minder bekende strandbestemming in de Dominicaanse Republiek zijn, het hoeft zeker niet onder te doen voor Punta Cana. Relaxen op het witte strand, zwemmen of snorkelen in de blauwe zee en slurpen van heerlijke cocktails. In deze badplaats kom je tot rust in een luxueus resort waar je van top tot teen verwend zal worden.

Naast relaxen op het strand en watersportactiviteiten kan je hier ook de stad intrekken, op excursie gaan of de groene jungle intrekken. Keuze genoeg voor een onvergetelijke vakantie!

Reserveer nu je vlucht naar
Puerto Plata

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Puerto Plata?

De voordeligste tickets naar Puerto Plata? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Puerto Plata. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Puerto Plata te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Puerto Plata. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Puerto Plata ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Puerto Plata? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Puerto Plata kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy