Manila

De hoofstad van de Filipijnen is druk. De stad laat geen verpletterende indruk na, maar heeft in het centrum de koloniale sfeer uit de oude dagen weten te behouden.Ooit was Manila het Parijs van Azië, maar WOII maakte daar een einde aan

Manila was in de 19de eeuw op weg om het Parijs van Azië te worden, maar heeft weinig van die grandeur weten te behouden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog kreeg de stad het hard te verduren en veel mooie gebouwen gingen verloren.

Wolkenkrabbers en grijze gebouwen overheersen al zijn er nog mooie plekjes als Forbes Park, Bel Air en de reizigersbuurt Malate. Ook het National Musuem of the Philippines is de moeite waard.

"Manila is geen must wanneer je de Filipijnen bezoekt, maar als vertrek- en eindpunt heeft het zeker wel enkele troeven."

Reserveer nu je vlucht naar
Manila

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Manila?

De voordeligste tickets naar Manila? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Manila. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Manila te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Manila. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Manila ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Manila? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Manila kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy