Reykjavik

Reykjavik is cool en hip. Klein, maar dapper. Vergeleken met andere hoofdsteden is het een dorp, maar aan creativteit, lekker eten en activiteiten geen gebrek!De meest noordelijke hoofdstad ter wereld

Slecht eten in Reykjavik? Quasi onmogelijk. In deze trendy, artistieke stad schieten de culinaire adresjes als paddenstoelen uit de grond. Een citybreak Reykjavik dat is teruggaan naar de tijd van de Vikings, de oude havenwijk ontdekken om vervolgens kunst en design te spotten in het Reykjavik Art Museum.

Een gouden tip: ontdek ook de rest van IJsland, mooier maken ze de natuur niet. Watervallen, geisers en warmwaterbronnen in overvloed.

"Reykjavik mag dan klein zijn, er valt altijd wat te beleven. Design, lekker eten en kunst: IJslanders weten wat goed is en nemen geen genoegen met minder."

Reserveer nu je vlucht naar
Reykjavik

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Reykjavik?

De voordeligste tickets naar Reykjavik? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Reykjavik. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Reykjavik te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Reykjavik. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Reykjavik ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Reykjavik? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Reykjavik kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy