Latijns-Amerika

Latijns-Amerika dat is pure levensvreugde en liefst nog zo kleurrijk mogelijk ook. Hier verlies je je hart aan de warme ontvangst en de ongeziene belevenissen. Geef je over aan de vibe en laat Latijns-Amerika je veroveren.

De latino vibe kruipt onder je huid en gaat nooit meer weg

Heb je tijd, dan loont het zeker en vast de moeite om een flink stukje Latijns-Amerika te verkennen. Van dicht regenwoud tot desolate berglandschappen in Patagonië en heel wat meer: intenser maken ze een regio niet. De avonturier komt hier aan zijn trekken, maar Latijns-Amerika wemelt ook van de historische pareltjes en zonovergoten stranden.

Snuif de Mayacultuur op in Mexico, trek door het minder bekende Honduras en sla zeker Costa Rica niet over: mooier maken ze een land qua natuur niet. Maar ook Cuba is met zijn koloniale verleden en fijne vibe een must visit. Van het Amazonewoud over Havana tot Brazilië, Argentinië en nog veel maar. Jaren kun je hier reizen zonder één dag hetzelfde mee te maken.

Bij Connections zijn we thuis in Latijns-Amerika en werken we met plezier een reis op maat uit. Van tangodansen in Argentinië tot carnaval in Rio en veel meer. Ontdek Latijns-Amerika met Connections en/of boek je voordelige vliegtuigticket naar dit swingende continent.

“Cuba, Argentinië en Costa Rica kan ik afvinken, maar ook de andere landen van Latijns-Amerika moet ik nog bezoeken!”

Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Populaire steden in Latijns-Amerika

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy