Brazilië

Brazilië

Brazilië doet dromen. Beweeg op het ritme van de samba, ontdek prachtige steden, geniet van het regenwoud en leg je op exotische stranden. Brazilië is een feest voor de zintuigen.

Brazilië, natuurpracht op het ritme van de Copacabana

Van de Copacabana tot de Pantanal, de watervallen van Iguaçu, hier kom je ogen te kort. De Brazilianen zijn uitbundig en de zomerse temperaturen maken het nog fijner. In het grootste land van Zuid-Amerika is het heerlijk reizen. Een reis door Brazilië staat dan ook garant voor een perfecte mix tussen natuur en cultuur.

Start in Rio de Janeiro. Bewonder het indrukwekkende beeld van Christus de Verlosser, struin over het kilometerslange strand en geef je over aan de ritmes.

“Brazilië kruipt onder je huid en in je bloedbanen. De Brazilianen zijn een trots volk en dat is volkomen terecht.”

Populaire bestemmingen in Brazilië

Copacabana_Beach.jpg
Rondreizen

Brazilië

Brazilië is zo groot dat het haast de helft van het zuid-Amerikaanse continent inneemt. Het blinkt uit met een aanzienlijk arsenaal natuurlijke rijkdommen. Water en woud lopen in elkaar over en vormen adembenemende, ongerepte landschappen. Een 7.400 km lange kustlijn afgebakend met prachtige stranden, maakt het geheel af.En toch ligt de grootste charme bij de inwoners met hun sterk geladen emoties van vreugde en verdriet. Brazilië is het land waar alles beweegt en niets constant blijft!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.