Antananarivo

Groene jungles, zonnige stranden en bedreigde diersoorten spotten. De fauna en flora in Madagaskar is fenomenaal. De hoofdstad Antananarivo is de ideale uitvalsbasis om het hele land te ontdekken.Bijzondere ontmoetingen

Antananarivo is de hoofdstad van het fantastische eiland Madagaskar. Bij dit Afrikaanse eiland denk je meteen aan wondermooie natuur, fascinerende fauna en avontuurlijke trails. Maar ook aan gouden stranden, groene jungles en diepe kloven.

Daarbovenop ontmoet je unieke diersoorten zoals lemuren, walvishaaien en fossa’s. Dieren die je bijna nergens anders ter wereld tegenkomt. Ook staat het land gekend voor zijn gigantische baobabbomen. De diversiteit van het eiland is enorm.

Reserveer nu je vlucht naar
Antananarivo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Antananarivo?

De voordeligste tickets naar Antananarivo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Antananarivo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Antananarivo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Antananarivo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Antananarivo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Antananarivo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Antananarivo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy