Panama CityRijke fauna en flora

In Panama-City doorkruis je op een aantal dagen de bekendste pleinen, straten en parken van de stad. Casco Viejo is het oude stadscentrum waar je kleurrijke huizen treft en gezellige markten plaatsvinden. Het beste zicht op de skyline van Panama-City heb je in het Metropolitan Natural Park of de Causeway Amador.

Natuurliefhebbers blijven echter niet plakken in deze grote stad maar trekken de jungle van Panama in. Je vindt er talloze dier- en plantensoorten waaronder luiaards, jaguars en wel 1000 soorten orchideeën.

Reserveer nu je vlucht naar
Panama City

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Panama City?

De voordeligste tickets naar Panama City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Panama City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Panama City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Panama City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Panama City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Panama City? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Panama City kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy