Lima

De hoofdstad van Peru is gezellig. Het mag dan wel de grootste stad van Peru zijn, met een 10 miljoen mensen, dat valt nooit op.Zon is in Lima schaars. Een semi-permanente mist smoort elke zonnestraal

Een must visit in Lima zijn de catacomben van het San Francisco klooster. Uiteten? Trek naar de wijk Miraflores en proef van de heerlijke Peruaanse keuken. Barrio Chino is dan weer de Chinese wijk die je zeker niet links mag laten liggen.

De auto? Die kun je beter vermijden want de files zijn legendarisch. Struin door de kunstenaarswijk Barranco en geniet in een strandtent van het zicht over de Stille Oceaan.

"Lima voldoet aan elk Zuid-Amerikaans cliché. Druk, chaos, maar ook heel wat mooie wijken en leuke plekjes. Het uitzicht over de Stille Oceaan is onbetaalbaar."

Reserveer nu je vlucht naar
Lima

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lima?

De voordeligste tickets naar Lima? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Lima. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Lima te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lima. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Lima ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Lima? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Lima kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy