Bilbao

Bilbao bundelt het beste wat het Baskenland in Spanje te bieden heeft: top gastronomie en een rijke cultuurbeleving.Heerlijke tapas en wijn proeven

Bilbao ligt in Spaans Baskenland. Deze regio staat gekend omwille van zijn uitstekende gastronomie en cultuurbeleving. De hoofdstad bezit een eigen Guggenheimmuseum en ligt op weg naar Santiago de Compostella. Zonder twijfel een bijzondere bestemming.

In het gezellig centrum eet je pinxtos, heerlijke Baskische tapas, met een glas wijn. Je struint door kleurrijke steegjes in Casco Viejo, je neemt een kijkje op de versmarkt of je maakt een boottochtje op de Nervión-rivier. Een bezoek aan deze Spaanse stad is een culturele voltreffer!

Reserveer nu je vlucht naar
Bilbao

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bilbao?

De voordeligste tickets naar Bilbao? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bilbao. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bilbao te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bilbao. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bilbao ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bilbao? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bilbao kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy