Gran Canaria

Het zonnige Gran Canaria is een trekpleister voor levensgenieters. Een deugddoende zomervakantie naar dit mooie eiland is altijd een goed idee.Geliefde bestemming.

Gran Canaria is een zeer populaire en geliefde bestemming bij zonnekloppers. De meeste toeristen genieten op dit Spaanse eiland van zon, zee en strand. Ontsnappen aan het koude weer of een welverdiende vakantie met de hele familie zijn de hoofdreden om een reis naar dit eiland te boeken. Een bezoek aan hoofdstad Las Palmas mag zeker niet ontbreken tijdens je reis.

Dwaal rond in de straatjes rondom Vegueta, het historisch centrum of zoek de rust op bij Roque Nublo of Playa de Las Canteras. Wie dacht dat je alleen maar kon luieren op dit exotische eiland, heeft het grondig mis.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Goedkope vluchten naar Gran Canaria

Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam, Parijs of Dusseldorf. Gran Canaria door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Designers voor het uitstippelen van jouw vakantie. Zij vertellen er je met plezier meer over!