Antalya

Goudgele stranden, geweldig weer en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Dan heb je het ongetwijfeld over Antalya!De parel van de Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra charmeert en Antalya is ongetwijfeld het kroonjuweel. Geniet van de zon, de kleurrijke bazaars vol leven en wandel over de leuke boulevards naar de jachthaven waar Antalya nog net wat harder bruist. Hier pik je een zonvakantie mee in stijl.

De oude binnenstad is het verkennen meer dan waard, maar ook nieuwere steden als Lara en Kundu hebben troeven. Geef je zintuigen de kost terwijl je door de smalle steegjes slentert. Afdingen is hier een nationale sport en je struikelt zowat over de leuke hebbedingen, dus oefenen kost geen enkele moeite.

“Wil je simpelweg genieten van de zon in een fantastisch kader, dan kun je niet beter zitten dan in Antalya.”

Last Minutes Antalya

Reserveer nu je vlucht naar
Antalya

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Antalya?

De voordeligste tickets naar Antalya? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Antalya. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Antalya te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Antalya. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Antalya ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Antalya? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Antalya kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy