Izmir

Logeren in alle luxe en stijl in een pittoresk havenstadje aan de Egeïsche zee? Dan zit je gebeiteld in Izmir. Hier staat genieten centraal.Een havenstadje om van te smullen

Izmir in het westen van Turkije aan de Egeïsche Zee is een belangrijke havenstad en ligt indrukwekkend op een berghelling. Je kijkt er dan ook uit over een schitterende baai. Geniet van de oude, kleurrijke wijken en struin langs de boulevard langs de zee. Voor een typische strandvakantie is Izmir dan weer minder geschikt.

Het Agora marktplein, de wijk Konak met eeuwenoude bezienswaardigheden of ontspannen in Kültür Park, hier valt meer dan genoeg te beleven. Ook een dagtrip naar Efeze is bijzonder leuk.

“Izmir is geen typische Turkse badplaats. Hier kom je meer voor de sfeer, het prachtige uitzicht, de gastvrijheid en de rust.”

Last Minutes Izmir

Reserveer nu je vlucht naar
Izmir

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Izmir?

De voordeligste tickets naar Izmir? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Izmir. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Izmir te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Izmir. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Izmir ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Izmir? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Izmir kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy