Venezuela

Met de hoogste waterval ter wereld is Venezuela op zijn zachtst gezegd één van de mooiste bestemmingen om te genieten van weelderige natuur. Maar ook de Caribische kust en het Andesgebergte maken van dit land een land van extreme schoonheid.Nationale Parken die een diepe indruk nalaten

Blijf niet te lang plakken in hoofdstad Caracas maar bezoek gezelligere steden als Mérida of Maracaibo. En trek ook vooral de natuur in. Strandliefhebbers zullen aan de Caribische kust of één van de Caribische eilanden kunnen genieten van helderblauw water en parelwitte stranden. Bergbeklimmers en natuurliefhebbers halen hun hart op in heel Venezuela, van het Andesgebergte tot de Ángelwaterval in Canaima Nationaal Park, die met haar 979 meter de hoogste waterval ter wereld is.

Het diverse landschap maakt van dit bijzondere land een land van extremen. De schoonheid zal je werkelijk met verstomming doen slaan.

Caracas

De hoofdstad van Venezuela is niet meteen de meest veilige stad ter wereld, maar wel eentje die je voor altijd zal bijblijven. Ontdek de troeven van Caracas.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy