Atlanta

Blinkende wolkenkrabbers, een gigantisch aquarium, World of Coca Cola en de geboortestad van Marthin Luther King. In Atlanta heb je aan bezienswaardigheden geen gebrek.Boeiende trekpleisters in Atlanta.

De luchthaven van Atlanta is één van de grootste op aarde met binnenkomende en uitgaande vluchten van overal ter wereld. Wolkenkrabbers en moderne bedrijfsgebouwen tekenen er het straatbeeld. De blinkende skyline is dan ook één van de vele pluspunten van de stad. Maar wist je dat je hier ook het grote Georgia Aquarium kan vinden? Met een gigantische variëteit aan haaien, vissen en dolfijnen een boeiende trekpleister.

Tevens vind je hier World of Coca Cola, een interactief museum over de beroemde frisdrank. De geboortestad van Martin Luther King staat boordevol historische plekken uit het leven van dit politiek leidersfiguur.

Reserveer nu je vlucht naar
Atlanta

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Atlanta?

De voordeligste tickets naar Atlanta? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Atlanta. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Atlanta te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Atlanta. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Atlanta ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Atlanta? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Atlanta kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy