Dallas

Dallas is een vooruitstrevende stad en één van de grootste in Texas. Het is ook de plek waar president John F. Kennedy werd vermoord en een stad boordevol prachtige gebouwen.The Big D. ademt John F. Kennedy, maar heeft veel meer te bieden

Begin met een bezoekje aan het Sixth Floor Museum en kom alles te weten over John F. Kennedy om vervolgens het Arts District, de grootste kunstwijk van de VS te bewonderen. Een beklimming van de Reunion Tower bezorgt je een prachtig zicht over de stad.

The Big D. zoals de stad ook wel noemt is bovendien de perfecte vertrekbasis om de rest van Texas te verkennen.

"Dallas vormt de perfecte uitvalsbasis om de rest van Texas te verkennen en houd je met gemak een 4-tal dagen zoet."

Reserveer nu je vlucht naar
Dallas

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dallas?

De voordeligste tickets naar Dallas? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dallas. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dallas te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dallas. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dallas ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dallas? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dallas kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy