Houston

“Houston, the eagle has landed.” Hoe deze stad wereldberoemd werd dankzij de eerste man op de maan en verdere ruimtevaartsmissies.Thuisstad van de ruimtevaart.

Houston, oftewel Space City, is de thuisstad van de ruimtevaart. Het NASA Space Center regelt ruimtevaartmissies en begeleidt astronauten in de ruimte. Je kan deze plek zelf bezoeken. Verder moet je naar het Museum District voor de beste musea van de stad.

Bezoek onder andere Museum of Fine Arts en Museum of Natural Science. Beiden de moeite met bekende werken van Monet, Picasso en Pollock. Om te shoppen moet je naar River Oaks of The Galleria gaan waar je een gigantische keuze aan winkels hebt.

Reserveer nu je vlucht naar
Houston

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Houston?

De voordeligste tickets naar Houston? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Houston. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Houston te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Houston. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Houston ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Houston? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Houston kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy